Magunkról

Adatvédelmi szabályzat-Felhasználói feltételek – Olvasd el!Dojo vezető instruktor:

sensei Bélteczki Csaba 1. dan 

22218590_784261641735099_7273835185767628208_o (2)
 
Múlt, jelen, jövő (?)

A Magyar Ju Jitsu Szövetség Nyíregyházi klubja 1990-es évek legelején kelt életre. Akkoriban a klub szívét, éltető erejét, Takács Gábor(1.dan) jelentette, aki maroknyi emberrel, egy kis lakás „nagyszobájában” kezdte oktatni a Ju Jitsu-t. A kor szellemét átlengték a harcművészettel foglalkozó mozifilmek, amelyek felélénkítették a klub életét is. Egyre többen jelentkeztek edzésekre, azon nem titkolt reményükkel, hogy igazi „harcigépekké” váljanak. Természetesen ezek hiú remények, hiszen csak hosszú évek és kemény edzések után sajátíthatják el a Ju Jitsu tudást.

A 90’-es évek vége felé kezdett egyre kevésbé „sikk” lenni, ha valaki edzésre járt. Jött a digitális világ az emberek pedig mentek, DE a klub maradt. Mindig volt annyi ember – néha csak 2 fő – akik életben tartották a klubunkat. Ebben az időben Veres Zsolt (2. kyu) vállalta magára az edzői feladatokat.

A klub jelenlegi formája 2008-ban alakult ki, és azóta töretlen. Eleinte főleg gyerekekkel dolgozó csoport kinőtte magát. Az idők folyamán igazi csapat szellem alakult ki. Felnőttek, gyerekek vegyesen képezik a klubtagságot, akik szívvel lélekkel dolgoznak az edzéseken.

Az edzéseket Bélteczki Csaba (1.dan) irányítja.

A Nyíregyházi Ju Jitsu Klub tevékeny részese a Magyar Ju Jitsu szövetségnek. Rendszeresen megjelenünk a szövetség rendezvényein, hívunk le magunkhoz neves mestereket, akik mindig szívesen jönnek hozzánk. Reméljük ez a töretlen kedv és harci szellem, ami a klubot jellemzi, továbbiakban is fennmarad és a jövőt ugyan ilyen pozitív kisugárzással várhatjuk.

 20755Olvasd el mit írtak mások rólunk!